Híreink

Lovastábor 2018

Idén is várunk minden 7 és 14 év közötti kezdő és haladó kis lovast nappali táborainkba. A tábor 8 órakor kezdődik és délután 16 óráig tart hétfőtől péntekig.

Bővebben

Születésnapi kedvezmény!

50% kedvezményt biztosítunk a lovaglás árából, ha születésnapodon lovagolsz nálunk.

A kedvezmény személyi okmány felmutatásával érvényes. Az akcióban lovasbérleteket és ajándékkártyákat nem fogadunk el.

Időpontfoglalás: 30/872-00-77

Lóra! lovasedzések kezdők számára

Folytatjuk Lóra! lovasprogramunkat. 2018.februártól kezdők számára indítjuk új csoportunkat.

Miért érdemes csatlakozni?

Alapoktól megismerkedhetsz a lóval, a ló ápolásával, szerszámozásával és ezt nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is megtanulhatod a foglalkozások alkalmával. Egyesületünk az iskolai tornaóra két alkalmát tudja leigazolni.

Az edzések ideje: kedden és csütörtökön 15 órától 17 óráig.

Jelentkezni emailben vagy telefonon lehetséges 2018.02.05-ig. 

A foglalkozások ára: 15.000 Ft/fő/hó

Elérhetőségeink: hunoresmagor@hunoresmagor.hu vagy 3630/872-00-77

Ingyenes lovaglás december 24-én

Kedves Lovasaink, kedves Érdeklődők!

2017.12.24-én 8 és 12 óra között ingyenes 10 perces sétalovaglásokkal várunk minden kedves érdeklődőt. A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött.
Szerezz örömet tesódnak, barátodnak, párodnak vagy egyszerűen te magad pattanj a nyeregbe és próbáld ki milyen együtt lenni a lóval.

Az esemény eső, viharos szél esetén elmarad.
Bejelentkezés: 30/872-00-77-es telefonszámon.

Ősz Gábor

Ősz Gábor

Egyesületünk egyik alapítótagja az éjszaka folyamán örökre elhagyott minket. A kezdetek

kezdetétől kiállt terveink mellett, támogatott minket, részt vett munkánkban, lovastáborainkban. Elképesztő történelemtudásával tartott minket azon az úton, melyen elindultunk. Sokszor nemcsak a gyermekek, de mi is tátott szájjal hallgattuk történeteit.

Kérdéseinkkel bármikor megkereshettük, türelme, odaadása, hazaszeretete példaértékű volt.

Köszönjük! Megtiszteltetés volt Veled dolgozni.

Az Égiek kísérjenek utadon.

Bővebben

Lovasoktatót keresünk!

lovastábor-2013 Lovasoktatót keresünk

Ha az életed a lovaglás, szereted a gyerekeket és szívesen foglalkozol a lovakkal, képzett lovasoktató vagy, tarts nálunk edzéseket hétköznap és alkalmanként hétvégén is.

Jelentkezz hozzánk lovasoktatónak!

Jelentkezni a hunoresmagor@hunoresmagor.hu email címen lehet fizetési igény megjelölésével és önéletrajz csatolásával. Érdeklődni a 06308720077 telefonszámon lehet.

Címünk: Debrecen, Bellegelő kert 43/b.

6 ok, hogy lovagolni tanuljanak a gyerekek

Lovas edzések iskolások részére lovagolni gyerekek Debrecen

A gyermekkor tele van kihívásokkal, szórakozással, ilyenkor nyílik meg a világ a kicsik előtt. Egy életre szóló élmény a lovaglás is, ami elkíséri őket hosszú éveken keresztül. Nem csak az új emlékek miatt érdemes elkezdeni lovagolni, ugyanis az egyéni fejlődést segíti. A felnőttkorban is jól szolgáló képességeket és készségeket erősíti.

Hogy miért huppanjon a gyermek a kanapéról a nyeregbe? A lovak iránti élethosszig tartó szeretet, a közös munka jót tesz a gyermekkor különböző szakaszaiban. Lovagolni nem csak móka, de igazán nagy motivációs eszköz lehet a fiatalok számára.

1. Egészséges fejlődés

A sport a fizikai egészségre gyakorolt hatásai nem vitatottak. A lovaglással sincs ez másképp, ugyanis mind fizikailag, mind szellemileg serkentő a fiatal szervezet számára. Remek módja annak, hogy a gyermekeket friss levegőre csaljuk és aktívabbá tegyük. A lovaglás átmozgatja izmaikat, fejleszti állóképességüket, és fokozza koncentrációs és koordinációs képességeiket. Bővebben

Lóra! – Lovas edzések célja az utánpótlás-nevelés

Lovas edzések debrecen

Az ősszel nem csak az iskola nyitja meg újból kapuit a diákok előtt, de a Hunor és Magor Hagyományőrző Lovas Közhasznú Egyesület is tárt karokkal várja a diákokat a szeptemberben induló Lóra! programján, lovas edzések során Debrecenben.

Lovas edzések fő célja az utánpótlás-nevelés

Az Egyesület eltökélt szándéka, hogy aktív, hasznos és fejlesztő tevékenységet biztosítson a diákok számára és tudatosítsa bennük az egészséges életmód, valamint szokásaink és kultúránk megőrzésének jelentőségét. A nevelés központi eleme a ló és lovas közötti harmonikus kapcsolat kialakítása, amihez nélkülözhetetlen a tisztelet, odafigyelés, fegyelem és önbizalom. Az edzéseken a gyerekek nem csak a mozgás élményével gazdagodnak, de jellemük és szellemük is fejlődik. Hiszen a lovaglás átmozgatja az izmokat, fejleszti az állóképességet, egyensúlyfejlesztő, javítja a koncentrációs készséget. A ló közelsége pedig nyugtató, lazító hatással van a lovasokra. Bővebben

Táborozni jó!

Táborozni jó Debrecen

Aki egyszer Nálunk lovagol, az sosem felejthető élményekkel gazdagodik. Táborozni jó, hiszen a nyári táborainkban nem csak lovaglásra van lehetőség, de a táborozók megismerhetik a lóápolás csinyát binyját, új mozdulatokat, technikákat sajátíthatnak el és megannyi új barátságot köthetnek fesztelenül a közös foglalkozásokon.

Számos előny szól amellett, hogy a gyerekeket táborba engedjük, ugyanis egyfajta önállóságot, függetlenséget és magabiztosságot szerezhetnek a nem csak a lovak önálló gondozásakor, de a csoportos feladatok kapcsán is. Szorosabb kapcsolatot alakíthatnak ki a lovakkal, és kipróbálhatják magukat egy új csapat szerves tagjaként. Mindez egyéni döntéshozatalra, szoros együttműködésre és tiszteletre sarkalja a gyerekeket. Bővebben

Adó 1%

Adó 1% Egyesület

Adó 1% felajánlása

Kérjük a kedves debreceni és környékbeli érdeklődőket, hogy támogassák egyesületünket adójuk 1%-val! Adószámunk: 18275337-1-09

Köszönjük!